• ALEXANDRA TECHNICAL EXPERT NAILS

  După 3 ani de activitate ca stilist protezist în unghii, am constatat că realizarea unei manichiuri perfecte nu este o acțiune atât de simplă pe cât pare! Am susținut mereu naturalețea, aspectul îngrijit al mâinii și al sănătății pielii. Clientele mele se pot bucura de o îngrijire profesională a mâinilor și picioarelor.

 • RAMON Technical expert Haircuts MAN&WOMAN

  Ca și CEO al acestui salon de înfrumusețare, mă implic în tot ceea ce înseamnă mentenanță și sunt responsabil de menținerea calității serviciilor, însă tunsul reprezintă cea mai mare parte din mine. Sunt în această industrie, a hairstyling-ului de peste 7 ani, ani trăiți la intensitate maximă în ale frumosului. Îmi place evoluția rapidă, însă știu că orice proces de învățare necesită timp, astfel că am rabdare să scot ce este mai bun din mine. The BEST is yet to come!

 • MARIAN TECHNICAL EXPERT MEN

  Numele meu este Zanfir Marian și am 28 de ani. Având o experiență de 8 ani în profesia de hairstylist, îmi pot permite să recomand fiecărei persoane în parte tunsoarea potrivită astfel încât să atingă nivelul de artă.

 • JOHNNY Technical expert Men

  Am făcut din pasiunea mea pentru frumos și creativitate, cel mai cool job! Ador să lucrez cu oamenii și sunt foarte receptiv la dorințele și nevoile lor. Datoria mea? Să vă îndeplinesc dorințele și să dau viață ideilor voastre! Datoria voastră? Să vă lăsați surprinși și răsfățați! Join us for an amazing experience!

 • ELENA Technical expert Colorist MAN&WOMAN

  Pasiunea pentru evidențierea feminității în cele mai spectaculoase forme ale sale, m-a ajutat să creez stiluri noi, sofisticate și, de ce nu, îndrăznețe. În cei 20 ani de experiență în industria hairstyling mi-am dezvoltat un portofoliu larg de colaborări, portofoliu care îmi permite să pun un diagnostic corect părului, să aleg culoarea potrivită fiecărei persoane, astfel încât tunsorile și coafurile mele să atingă nivelul de artă.

 • ADDA RECEPŢIONER / MAKE-UP ARTIST

  Bună! Eu sunt Adda (asta în cazul în care nu știați deja). Am 21 de ani, sunt din București, sunt o fire comunicativă, prietenoasă și fac parte din familia JUST Estudio di Belezza de când aceasta s-a format. Pe mine mă găsiți cum intrați în salon – sunt acolo ca să vă aduc un zâmbet pe față de fiecare dată când ne călcați pragul, însă activitatea mea de baza este cea de make-up artist.

Contact

Pentru orice fel de informații vă rugăm să ne contactați.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search