• ALEXANDRU TECHNICAL JUNIOR HAIR WOMAN
 • MADALINA TECHNICAL EXPERT NAILS

  Buna! Eu sunt Madalina și fac parte din echipa Just Estudio Di Belezza. Sunt cea care are grija de întreținerea unghiilor voastre a domnilor iar pentru sexul frumos manichiura/pedichiura de invidiat! Profesez de 4 ani in acest domeniu și nu pot spune decât ca iubesc ceea ce fac deoarece este pasiunea mea,printre calitatile mele se enumără și răbdarea,mai exact,am răbdare sa va hotărați la culoarea unghiilor! Va astept cu drag in cel mai liniștit colț al salonului.

 • RAMON Technical expert Haircuts MAN&WOMAN

  Ca și CEO al acestui salon de înfrumusețare, mă implic în tot ceea ce înseamnă mentenanță și sunt responsabil de menținerea calității serviciilor, însă tunsul reprezintă cea mai mare parte din mine. Sunt în această industrie, a hairstyling-ului de peste 7 ani, ani trăiți la intensitate maximă în ale frumosului. Îmi place evoluția rapidă, însă știu că orice proces de învățare necesită timp, astfel că am rabdare să scot ce este mai bun din mine. The BEST is yet to come!

 • MARIAN TECHNICAL EXPERT SENIOR MEN

  Numele meu este Zanfir Marian și am 28 de ani. Având o experiență de 8 ani în profesia de hairstylist, îmi pot permite să recomand fiecărei persoane în parte tunsoarea potrivită astfel încât să atingă nivelul de artă.

 • ELENA Technical expert Colorist MAN&WOMAN

  Pasiunea pentru evidențierea feminității în cele mai spectaculoase forme ale sale, m-a ajutat să creez stiluri noi, sofisticate și, de ce nu, îndrăznețe. În cei 20 ani de experiență în industria hairstyling mi-am dezvoltat un portofoliu larg de colaborări, portofoliu care îmi permite să pun un diagnostic corect părului, să aleg culoarea potrivită fiecărei persoane, astfel încât tunsorile și coafurile mele să atingă nivelul de artă.

0

Start typing and press Enter to search

× PROGRAMARI