• ALEXANDRU TECHNICAL JUNIOR HAIR WOMAN
 • TEODORA TECHNICAL STYLIST HAIR

  Buna! Numele meu este Teodora însă îmi poți spune “Teo”! Sunt una dintre Norocoasele care a reușit sa îmbine plăcutul cu utilul, mai exact sa îmi transform pasiunea într-un job! Sunt hairstylist de 7 ani, timp in care am încercat sa fiu tot timpul in pas cu noutățile! Sunt pasionata de cromatica, iar principalele mele atu-uri sunt răbdarea și atenția la detalii! Iubesc oamenii și frumosul, așadar te aștept cu drag sa am grija de parul tău!

 • MADALINA TECHNICAL EXPERT NAILS

  Buna! Eu sunt Madalina și fac parte din echipa Just Estudio Di Belezza. Sunt cea care are grija de întreținerea unghiilor voastre a domnilor iar pentru sexul frumos manichiura/pedichiura de invidiat! Profesez de 4 ani in acest domeniu și nu pot spune decât ca iubesc ceea ce fac deoarece este pasiunea mea,printre calitatile mele se enumără și răbdarea,mai exact,am răbdare sa va hotărați la culoarea unghiilor! Va astept cu drag in cel mai liniștit colț al salonului.

 • RAMON Technical expert Haircuts MAN&WOMAN

  Ca și CEO al acestui salon de înfrumusețare, mă implic în tot ceea ce înseamnă mentenanță și sunt responsabil de menținerea calității serviciilor, însă tunsul reprezintă cea mai mare parte din mine. Sunt în această industrie, a hairstyling-ului de peste 7 ani, ani trăiți la intensitate maximă în ale frumosului. Îmi place evoluția rapidă, însă știu că orice proces de învățare necesită timp, astfel că am rabdare să scot ce este mai bun din mine. The BEST is yet to come!

 • MARIAN TECHNICAL EXPERT MEN

  Numele meu este Zanfir Marian și am 28 de ani. Având o experiență de 8 ani în profesia de hairstylist, îmi pot permite să recomand fiecărei persoane în parte tunsoarea potrivită astfel încât să atingă nivelul de artă.

 • JOHNNY Technical expert Men

  Am făcut din pasiunea mea pentru frumos și creativitate, cel mai cool job! Ador să lucrez cu oamenii și sunt foarte receptiv la dorințele și nevoile lor. Datoria mea? Să vă îndeplinesc dorințele și să dau viață ideilor voastre! Datoria voastră? Să vă lăsați surprinși și răsfățați! Join us for an amazing experience!

 • ELENA Technical expert Colorist MAN&WOMAN

  Pasiunea pentru evidențierea feminității în cele mai spectaculoase forme ale sale, m-a ajutat să creez stiluri noi, sofisticate și, de ce nu, îndrăznețe. În cei 20 ani de experiență în industria hairstyling mi-am dezvoltat un portofoliu larg de colaborări, portofoliu care îmi permite să pun un diagnostic corect părului, să aleg culoarea potrivită fiecărei persoane, astfel încât tunsorile și coafurile mele să atingă nivelul de artă.

 • ADDA RECEPŢIONER / MAKE-UP ARTIST

  Bună! Eu sunt Adda (asta în cazul în care nu știați deja). Am 21 de ani, sunt din București, sunt o fire comunicativă, prietenoasă și fac parte din familia JUST Estudio di Belezza de când aceasta s-a format. Pe mine mă găsiți cum intrați în salon – sunt acolo ca să vă aduc un zâmbet pe față de fiecare dată când ne călcați pragul, însă activitatea mea de baza este cea de make-up artist.

0

Start typing and press Enter to search

× PROGRAMARI