NOI SUNTEM

JUST ESTUDIO DI BELEZZA

Salonul Just Estudio di Belezza vă invită să trăiți o experiență incomparabilă în materie de servicii de înfrumusețare, oferită de profesioniști cu tehnică ireproșabilă, care folosesc produse de calitate optimă și știu să asculte și să aleagă împreună cu dumneavoastră cea mai bună soluție pentru imaginea dorită de dumneavoastră.

CE VA OFERIM

Atunci când vine vorba de înfrumusețare, dorim să îți oferim grija și atenția de care ai nevoie. Utilizăm doar produse profesionale, de cea mai bună calitate. Astfel, fie că ai nevoie de un o coafură deosebită, o schimbare totală de look, ori un tuns modern, în salonul nostru vei găsi serviciul de care ai nevoie.

TUNS

TUNS

Tunsoarea, styling-ul și nuanțarea sunt cele trei coordonate care compun un look modern. Astfel, serviciile trebuie alese cu grijă pentru a te bucura de cele mai bune rezultate.

COAFOR

COAFOR

Fie că ești în căutarea unei coafuri pentru nuntă, a unui look îndrăznet pentru o noapte în club, sau a unui coc elegant pentru un botez, specialiștii noștri sunt aici să te consilieze.

SERVICII TEHNICE

SERVICII TEHNICE

Fiecare membru al echipei este complet implicat în procesul de cunoaștere a stilului clienților astfel încât să fie recomandate serviciile tehnice de care aceștia au nevoie.

PRODUSE PROFESIONALE

PRODUSE PROFESIONALE

Înfrumusețarea înseamnă prelungirea tinereții, a sănătății, a frumuseții și a farmecului. Pentru ca acest lucru să devină realitate, folosim doar produse cosmetice profesionale?

PORTOFOLIU

ECHIPA NOASTRA

Echipa noastră este mereu pregatită să îmbrățișeze orice cerință și provocare.

1

Start typing and press Enter to search

× PROGRAMARI